Entra o Registra't
cistella
Cistella: La cistella
està buida

Abans de finalitzar la compra, afegeix el producte que vulguis al quadre de text de comentaris
Com demano un producte que no trobo al web?

Preus

És possible que el cost d'alguns productes variï lleugerament degut al tall dels productes a pes o del pes d'alguns productes que es venen per unitats. Per exemple, en cas que vostè demani un pollastre sencer, tot i ser per unitats, el seu pes pot variar.

Forma de pagament

El pagament es realitzarà a la botiga o contrareemborsament, en efectiu o amb targeta de crèdit.

Recollida a la botiga

El nostre horari d'entrega de comandes de la botiga és de 8:00 a 13:30 i de 16:30 a 20:00, de dilluns a divendres, i dissabtes de 8:00 a 13:00, sempre per comandes rebudes un mínim de 2 hores abans. La comanda també l'estalviarà de fer cues a la botiga.

La comanda

En realitzar la seva comanda haurà d'indicar com vol els productes a l’espai dels comentaris. Per exemple:

  • Si vostè ha comprat 6 hamburgueses de pollastre: Envasat al buit.
  • L'envasat al buit suposa un increment de 0,25 € en el preu total del producte.

  • Si vostè ha comprat 1 pollastre farcit: Farcit amb prunes i pinyons, sense ou.

Pot utilitzar el camp "Com ho vol?" quan no sàpiga el pes d'un producte, deixant el camp "kg" sense omplir. No obstant, es comptaran 100 gr, la qual cosa provocarà una variació al preu total.

Recordatori: estimat client, si vostè vol garantir la totalitat de les comandes, li recomanem realitzar-les amb 2 hores d'antelació, ja que alguns cops no disposem del producte al moment de la comanda i necessitem un marge per a la seva preparació per així garantir la comanda al 100%.

Dades personals

Si vol rectificar alguna dada personal del seu registre d'usuari, si us plau escrigui'ns a botiga@cansaladeriamolist.com indicant-nos el canvi que vol reflectir.

whatsapp